Palvelut

Hei, tervetuloa tutustumaan sisustus- ja suunnittelupalveluihini.

Olen koulutukseltani sisustusarkkitehti (amk) ja teen sivutyönä sisustussuunnitelmia kotitalouksille. Päivätyöni on myös sisustuspuolella, mutta projekti- ja yritysmyyjänä. Erityisesti olen perehtynyt kylpyhuoneisiin ja laatoituksiin, joten niistä kannattaa kysellä. Työkokemukseni kattaa erilaiset sisäpintojen materiaalit, valinnasta asennukseen ja huoltoon.

Sisätilojen, kotisi sisustussuunnittelu voi olla isoa tai pientä, kaikki on yhtä tärkeää. Ennen sisustusmateriaalien ostopäätöstä on kuitenkin tiedettävä monta asiaa. Erilaisten materiaalien yhteensopivuus, sopivatko ne juuri sinun tilaasi, mitä on mahdollista ja järkevää käyttää jne. Ja onhan myös tärkeää värimaailma ja visuaalinen ilme!

Alla olevasta ”polusta” voit hahmottaa miten voisimme toimia. Kaikki sisustussuunnittelu on kuitenkin luovaa, joten jokaisessa kohteessa teemme omanlaisen suunnitelman toiveittesi mukaan. Hinnat ovat kotitalouksille Kouvolan alueella ja ne sisältävät matkakulut 1-3 käyntiä.

  1. Tutustumiskäynti, kartoitamme tilanteesi ja tarpeesi, kesto max 1h.
    Tällä käynnillä sovimme jatkosta. Kouvolan alueella käynti ilmainen.
  2. Pikasuunnitelma, kesto 2-3h kohteessa, yhdessä suunnitellen, asiakas kirjaa itse tarvitsemansa tiedot 150,00 € (alv 24).
    Pikasuunnitelman voit tilata myös ilman tutustumiskäyntiä, jos tiedät jo etukäteen tämän riittävän sinulle niin, että voit jatkaa itsenäisesti eteen päin.
  3. Laajasuunnitelma, kokonaisuus räätälöidään tarpeen mukaan 58,00€/h (alv 24). Ennen laajaa suunnitelmaa teen tutustumiskäynnin.
  4. Suunnittelutyö muualla Suomessa myös mahdollista, kysy viesteillä lisää.
  5. Suunnitteluun mahdollista sisällyttää myös tavararaivausta ja säilytystilan suunnittelua. Näistä osin hyödynnettävissä myös kotitalousvähennys.

Suunnitelmat ja sopimukset teemme halutessasi kirjallisena. Valmis suunnitelma on pdf muodossa oleva kirjallinen dokumentti, josta löytyy kaikki tarpeellinen suunnitelman toteutukseen. Tarkennukset ja muutokset aina mahdollisia puolin ja toisin, niistä sovimme yhdessä erikseen. 3D mallinnuksia en valitettavasti tee.

Tarvittaessa pyrimme etsimään myös remontille tekijät.

Viesteillä tavoitat minut varmimmin ja nopeimmin.

Saija.