Palvelut

Hei, kiva kun haluat tutustua sisustus- ja suunnittelupalveluihini tarkemmin.

Olen koulutukseltani sisustusarkkitehti (amk) ja teen sivutyönä sisustussuunnitelmia kotitalouksille. Päivätyöni on myös sisustuspuolella, mutta enempi projekti- ja yritysmyyjänä. Erityisesti olen perehtynyt kylpyhuoneisiin ja laatoituksiin, joten niistä kannattaa kysellä. Työkokemukseni ja asiantuntemukseni kattaa kaikki sisäpintojen materiaalit, valinnasta asennukseen ja huoltoon.

Tarvitsemasi sisustussuunnittelu voi olla isoa tai pientä, kaikki on yhtä tärkeää. Ennen sisustusmateriaalien ostopäätöstä on kuitenkin tiedettävä monta asiaa: erilaisten materiaalien yhteensopivuus, sopivatko ne juuri tuohon tilaan, mitä on mahdollista ja järkevää käyttää jne. Ja onhan myös tärkeää värimaailma ja visuaalinen ilme! Joskus myös keittiöiden suunnittelu ennen keittiöliikkeisiin menoa, on hyödyllistä.

Alla olevasta valikosta voit alustavasti suunnitella, miten voisimme toimia. Kaikki sisustussuunnittelu on kuitenkin luovaa, joten jokaisessa kohteessa teemme kuitenkin omanlaisen suunnitelman asiakkaan toiveiden mukaan. Hinnat ovat kotitalouksille Kouvolan alueella ja ne sisältävät matkakulut 1-3 asiakaskäyntiin.

  1. Tutustumiskäynti, kartoitamme tilanteesi ja tarpeesi, kesto max 1h.
    Tällä käynnillä sovimme jatkosta. Tämä käynti on Kouvolan alueella ilmainen.
  2. Pikasuunnitelma, kesto 2-3h kohteessa. Yhdessä suunnitellen ja ideoiden, asiakas kirjaa itse tarvitsemansa tiedot 150,00 € (alv 24).
    Pikasuunnitelman voit tilata myös ilman tutustumiskäyntiä, jos tiedät jo etukäteen tämän riittävän sinulle. Jo tällä suunnitelmalla pääset itsenäisesti eteen päin.
  3. Laajasuunnitelma, kokonaisuus räätälöidään tarpeen mukaan 58,00€/h (alv 24). Ennen laajaa suunnitelmaa teen tutustumiskäynnin.
  4. Suunnittelutyö muualla Suomessa myös mahdollista, kysy viesteillä lisää.
  5. Suunnitteluun mahdollista sisällyttää myös tavararaivausta ja säilytystilan suunnittelua. Näistä mahdollista hyödyntää myös kotitalousvähennys.

Suunnitelmat ja sopimukset teemme halutessasi kirjallisena. Valmis suunnitelma on pdf muodossa oleva kirjallinen dokumentti, josta löytyy kaikki tarpeellinen suunnitelman toteutukseen. Sisältää tilan pohjapiirroksen, materiaaliehdotukset ja mahdolliset materiaalinäytteet tai kuvat/kuvaukset niistä.

Suunnitttelussa tarkennukset ja muutokset aina mahdollisia puolin ja toisin, niistä sovimme yhdessä erikseen. 3D mallinnuksia en valitettavasti tee.

Tarvittaessa pyrimme etsimään myös remontille tekijät.

Viesteillä tavoitat minut varmimmin ja nopeimmin.

Tapaamisiin! terveisin Saija.